Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Στο σχολείο μας εκτός από τις γνώσεις προάγουμε...
τον αθλητισμό
τον πολιτισμό
την κληρονομιά
το παιχνίδι

Καλώς Ορίσατε!

djπεριηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας....

Τηλέφωνο & Fax : 2553031226

e-mail: mail@gym-lavar.evr.sch.gr

Get Adobe Flash player

Επισκέψεις

Εμφανίσεις Άρθρων
165825

Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 24 επισκέπτες και κανένα μέλος

 Σεβασμιότατοι, κ. Δημοτικέ Σύμβουλε, κα Πρόεδρε του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, αγαπητοί Γονείς

ξεκινά σήμερα επίσημα η νέα διδακτική χρονιά. Σας καλωσορίζουμε στο σχολείο μας και επιτρέψτε μου παρακαλώ να εκφράσω ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Δήμαρχο και τους υπηρεσιακούς παράγοντες του δήμου για την άμεση ανταπόκριση τους στο αίτημα μας για βελτίωση της υποδομής του σχολείου μας, προς όφελος και ασφάλεια των μαθητών μας. 

 

  Αγαπητοί Μαθητές και Μαθήτριες

όπως κάθε ακαδημαϊκή χρονιά έτσι και φέτος μας αναμένει σκληρή δουλειά. Οι καθηγητές σας κι εγώ υποσχόμαστε αφοσίωση και συνεχή προσφορά για να επιτύχουμε να σας εφοδιάσουμε με γνώσεις αφ' ενός, και αγωγή αφ' ετέρου. Εσείς οργανώστε τη μελέτη σας και πάρτε από το σχολείο οτι μπορεί να διαμορφώσει την προσωπικότητα σας , ώστε να γίνετε ελεύθεροι, αυτόνομοι άνθρωποι με κοινωνικές και άλλες δεξιότητες που θα σας βοηθήσουν να προκόψετε και να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της ιδιαίτερης εποχής μας γιατί η Παιδεία οδηγεί στην πραγματική Δημοκρατία... Η πειθαρχία και η συστηματική εργασία θα βοηθήσουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας να πραγματοποιηθούν. 

 

 Σας θέλουμε να νιώθετε ελεύθεροι και να ισχύει η αρμονική σύζευξη δικαιωμάτων και υποχρεώσεων. Μη θεωρείτε ότι η συμμόρφωση προς τους κανονισμούς περιορίζει με τον οποιοδήποτε τρόπο την ελευθερία σας. Ίσα-ίσα επιβεβαιώνει στον ύψιστο βαθμό την ελευθερία σας. Να νιώθετε υπερήφανοι για τη μαθητική σας ιδιότητα. Γνωρίζουμε πολύ καλά την εξελικτική φάση της εφηβείας στην οποία βρίσκεστε και είμαστε έτοιμοι να σας κατανοήσουμε και να σας προσεγγίσουμε προσεγμένα, με βάση την ιδιαιτερότητα του καθενός σας. Ατέρμονη προσπάθεια μας θα είναι η συνεχής βελτίωση σας. Με αυτές τις σκέψεις σας καλωσορίζουμε και ευχόμαστε από καρδιάς μια χαρούμενη και δημιουργική χρονιά.
 
Αγαπητοί Συνάδελφοι

Το σχολείο υπήρξε ανέκαθεν πνευματικό κέντρο, που γαλούχησε γενεές μαθητών, οι οποίοι διακρίθηκαν σε όλους τους τομείς της ζωής. Δίκαια λοιπόν, αισθανόμαστε υπερήφανοι που έχουμε την τιμή να είμαστε συνεχιστές αυτής της παράδοσης. Καλούμαστε τώρα να διαφυλάξουμε την παράδοση και να συνεχίσουμε τον ιστορικό ρόλο του σχολείου. Κάθε νέα αρχή είναι μια νέα πρόκληση και μια νέα ευκαιρία για δημιουργία. Όλοι μαζί, ατενίζοντας με αισιοδοξία τη νέα σχολική χρονιά, γνωρίζω καλά ότι θα εργασθούμε με ζήλο και συλλογικότητα για να προσφέρουμε στους μαθητές μας οράματα, να διανοίξουμε ορίζοντες, να τους θωρακίσουμε με αρχές και αξίες.

 

Σας εύχομαι δύναμη και κουράγιο στο δύσκολο έργο σας.
 

Σας Ευχαριστώ

Η Διευθύντρια

Φιλίνη Άννα